Hakkımda

Fotoğrafım
"when I was a young girl, I used to seek pleasure"

22 Temmuz 2009 Çarşamba

evet yine kendini kontrol edemiyor


Julio Iglesias gelmiş efendim Türkiye’ye buyursun gelsin evet bana ne, zaten sevmem de kendisini hattaa akşam ana haberlerde röportaja bile çıktı, dinledim mi tabiki hayır. Peki neden yazının ilk satırlarını kendisiyle dolduruyorum? Zira bahsetmek istediğim bir efsanesi var ki 3000’i aşkın kadınla birlikte olmuş ya kendisi:S yuh len 3000 ne nasıl bi sayı o? Bir de aşkın kısmı var 3000’i aşkın! Hacı sen naaptın yahu, 3000 tekil kadını nerden buldun tmm arada türlü gruplar da olmuştur bunu tahmin edebiliyoruz lakin yine de 3000 ne be:) nasıl bi caziben var benim göremediğim de 3000 ayrı kadın üzerinde benzer etkiler yaratıp benzer sonuçlar doğurmuş. Neise konu üzerine getirebileceğim alternatif yorumları, türlü eş dost akraba 7 sülale okur olduğundan kendime saklıyorum. İnsanlık henüz buna hazır değil:)



“13-14-15-16 ağustos” eğer şu tarihlere kadar hala işsiz ve sonsuza kadar stajyer moduma devam ediyor olursam (ki kuvvetle muhtemel), bu modun tek güzel tarafı şu tarihlerde vukuu bulacak zeytinli rock fest’e gidebilme ihtimalimdir bunu da burdan ilan ediyorum:) Epica, Kurban,Teoman, Mor ve Ötesi, Duman, Yasemin Mori, Pentagram gibi kişisel listemde top yapan kişi ve grupların orda olması evet büyük bir etkendir bu istekte. Epica ne ya:s Kurban ne, teoman ne sen nasıl topladın bunların hepsini bi festte hem de 35 liralık kamp+kombine bilet fiyatıyla. Daha zilyon grup sahne alacak iki ayrı sahnede, festival alanı deniz kenarı kumların üstü, Foça ingiliz burnu. Daha ne olsun:) şimdi sevdiceim ex kankam(aslında hala kanka modu da devam etmiyor değil^^) ilen seneler önce gitmiş idik zeytinli rock fest’e, zeytinlide yapıldığı zamanlar hem de:P
gece souktan donarken uyku tulumundan çıkıp, o hayat kurtarıcı tulumu bana veriyor, sabahları da çadırın içi serasal bi alana dönmeden kalkıp çadırın iki kapısını birden açıp en azından biraz daha uyuyabilmemiz için nispeten elverişli bir ortam yaratıyordu. Melek gibidir maşallah:) ilk sabah kalkığımızda karşılaştığımız tualet kuyruğu sonrası kendimizi yollara vurup, ayvalık tostu pek muhteşem aynı zamanda ucuz bir cafenin tuvaletini uygun görmüş idik değerli hacetlerimizi bırakmak için:)(çok acaip kelimeler kullanıyorum, hacet ne:)), 3. gün konser alanından erken döndüğüm çadırımızın rüzgardan uçup gideceği, uçarken de içinde olan beni çubuklarıyla deşip geçeceği ile ilgili hayal dünyamın genişliği yüzünden öölece oturup onun konserden dönüşünü bekleyişim ya da son akşam daha fazla içki içmeme izin vermeyişi yüzünden kendimi deniz kenarlarına vurup oh olsun merak etsin ölsün diye dolandığımı hatırlıyorum sarhoş kafamla.. bakınız ozamanlar azıcık içsem bile hiçbişi hatırlamama sendromum yokmuş:) evet efendim nostalji köşemize hoşgeldiniz gibi bir durum oldu.. velhasıl pek güzel bir festivaldi tekrar gidilse süper ötesi olmaz mı evet olur.
Lakin bir de diğer kısmı var ki gidebilmek için iş bulamamış olmam gerekiyor evet dediğim gibi kuvvetle muhtemel bir durum ama buhafta bir yerden haber bekliyorum artık o da olmassa bi 3 ay daha işsizim kesin zaten.. ama olursa, ya olursa len:) olsun yahu ben bunu hakettim artık vallahi hakettim, kaç mülakata girdim, aynı şirketten ayrı ayrı kaç kişiyle görüştüm, excel testi bile yaptım hem de türkçe şekilde, soruda sorulanı anlamak için beynim çatladı her formülün ingilizcesie alışık olduğumdan, ama yaptım ulen onu da yaptım:) arayıp, uzatmayın da alın hacı beni yaaa demek istiyorum ama bekliyorum. Bakalım nolucak:S artık bu konularda yorum da yapamaz oldum zira olumlu düşündüğüm görüşmelerden olumsuz, olumsuz düşündüklerimden olumlu cevaplar geldi ve her seferinde g.t oldum, o sebeple agzımı açmayıp bekliyorum efendim. Ama agzımı açmazken ya olursa diyerek o şirkete yakın ev bakıyorum sahibinden.com’dan, eşya bakıyorum türlü sitelerden,planlar yapıyorum kendi zihnimde evcilik bile oynuyorum.
Ve telefon çalıyor şu anda şunları yazarken.. hepsi yalan oluyor..
Dermişim.
Iyk iğrenç miyim? Biraz. Ama çok sıkıldım cidden bu bekleyişlerden. Al işte eğlenceli eğlenceli başladığım yazı bile dramatik küçük bir b.ka dönüyor, ama elimden bir şey gelmiyor.

2 yorum:

ecenisli dedi ki...

zeytinli'deki festival gerçekten çok eğlenceliydi =)) keşke rock tatili geyiğine de gelebilsem bu yıl ama tuna beylerin yanında evrupada olacağız. size şimdiden iyi eğlenceler. ancak her türlü konserde beraber eğlenmeye davet ediyorum sizleri =)

fıtfıt:) dedi ki...

ececim siz dönün hertürlüsüne gidilir:)
ama zeytinli gibi olur mu bilinmez:P