Hakkımda

Fotoğrafım
"when I was a young girl, I used to seek pleasure"

24 Nisan 2009 Cuma

mutluyuva.com?



googleda mezuniyete dair falan saçma sapan şeyler aratırken yan taraftaki sponsor linklerinden biri şöyle iyi bi sarstı beni
Eşiniz Zengin Olsun
Ekonomik Krize Kesin Çözüm
Zengin Eş Adayları Sizi Bekliyor

noluyoruz be:) tamam zaman zaman hatta pek sık işsiz kalacağım diye dertlenirken ya daa hayat beni çok çok yorup ömrüm işle okul arasında yollarda geçip dururken zengin koca bulup rahat edicem geyikleri yapmışımdır; hatta büyük bi güruh olarak gelecek üzerine sözde kafa yormalarımızda yok yok en iyi yol bu demelerin ardından bi umut ışığı olarak göz kırpmıştır zengin koca konsepti:) ama bu konseptin böylesine bir ekmek kapısı olacağına vallahi inanasım gelmiyor.
araştırmacı ruhum baskın geldi ve girdim siteye nedir ne değildir diyerekten:) efendm başta direk bu bahsettiğim zenginbıdı isimli sitedeyken artık nereye tıkladıysam mutluyuva.com sitesinin içinde buldum kendimi. onun içinde de evlilik katalogu isimli bir bölüm resmen çekti beni içine.. efendim bu katalog "gerçekten" evlenmek isteyenlerden oluşan dijital bir katalogmuş. herşeyin dijitali makbul değil mi ama, bir de başına gerçekten koyunca vallahi albenisi nasıl da yükselmemiş mi:) anlatılıyor da anlatılıyor bu katalogun işlevleri ve anlatırken "karşılıklı mutabakat sağlandığında" gibi cümleler defalarca yineleniyor. ah nasıl da ciddi bir dil değil mi, evet evet bu adamlar işlerini ciddiye alıyorlar bakınız mutabakat falan diyorlar. ah bi de araştırmacının yanı sıra paylaşımcı ruhumla şu bilgiyi de vermeden geçemiyciğim, bu güzide katalogu kullanmak istiyorsanız 750tl+kdv yi bir kerecikliğine bastırıveriyorsunuz:) sonra gelsin mutabakatlar gitsin kataloglar.
allah düşürmesin mi desek ne desek:)


3 yorum:

electropie dedi ki...

üye olurken cv gönderiyor muyuz bir de? :)

fıtfıt:) dedi ki...

ciddi bir müessese efendim:) ikametgah senedi bile istiyo olabilirler sonuçta birçok mutabakat var ortada:P

WINART PROJE dedi ki...

Sitede ücretin ön plana çıkarılmasının nedenleri
Ücret ödeyen üye, gerçek üyedir. ( 25 tl alınca gerçek mi oluyor)
Niyeti ciddidir. ( 25 tl yi para cebinde olan bir sapık da öder,sapıklar daha hırslıdır,site üyelerinizden her 3 kişiden birinin sapık olmadığını nasıl anlıyorsun)
Gerçekten evlenmek için bu sitededir. ( Bende öyle sanmıştım)
Site yönetimi üyenin gerçek kişi olduğunu onaylamıştır. ( Nasıl anlıyosunuz banada anlatın neye göre onaylıyorsunuz,bi sözleşmemi yapıyorsunuz da gerçek kişi olduğumuzu anlıyorsun,ya sadece bir ruh isem nolacak)
Ödeme yapmayan üye, ciddi değildir, evlenmek istememektedir. ( hayyyydaa breee)
Mutluyuva.com sitesine arkadaşlık amaçlı üye olmayınız. (Yani hemen yatağa mı sokuyorsunuz)
Gerçekten evlenmek istiyorsanız, hemen kayıt olun. Zaman kaybetmeyin. ( Hemen evlen çoluk çocuga karış kayıtlı ol yoksa evlenme ,zaman değerlidir )
Bu sitenin tek amacı sizlerin evlenmesine yardım etmek ( bla bla hayyyyyda breeee )
Sitene resim eklenmiyor arkadaşım ftp den CHMOD ayarlarını 777 yap bilmiyorsan siteni ayarlıyalım :))

İstersen dışardan veritabanına girip tüm bilgilerin güvenliğini sağlarım :) bedava. aylık deil yıllık 25 tl.